Administratiekantoor

Salarisadministratie

Als uw externe afdeling salarisadministratie biedt Verbeek & Partners een totaalservice op maat. Uw vaste contactpersoon zorgt ervoor dat u verzekerd bent van de aandacht die uw onderneming verdient.
Wij zien onszelf als aanspreekpunt bij uitstek. Verbeek & Partners signaleert, adviseert en denkt actief met u mee over alle zaken rondom de beloning van uw werknemers. Kenmerkend voor onze dienstverlening is de persoonlijke benadering en betrokkenheid bij uw organisatie. Niet alleen voor verwerking kunt u bij ons terecht, ook voor alle overige zaken kunt u op ons rekenen, of het nu gaat om berekeningen van bruto naar netto, controle op wet- en regelgeving of om meldingen aan derden: Verbeek & Partners neemt u alle zorg uit handen.

De verwerking van de salarissen van uw medewerkers is een vertrouwelijke zaak. Elke maand weer is het van belang dat de verwerking op tijd en correct wordt uitgevoerd. Verbeek & Partners neemt deze taak van u over zodat u zich volledig kunt richten op de voortgang van uw bedrijfsproces. Uw vaste aanspreekpunt, tevens uw salarisadministrateur, stelt zich door middel van een persoonlijke kennismaking met een implementatietraject volledig op de hoogte van alle aspecten betreffende uw salaris- en personeelsadministratie, waardoor u verzekerd bent van de aandacht die uw onderneming verdient.

Verbeek & Partners biedt uw onderneming maatwerk, waarin u kunt bepalen tot hoever onze service reikt. Kennis van salarisadministratie en softwareprogramma's is niet nodig. De gegevens levert u aan op de wijze zoals u dat zelf wilt.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contact opnemen?

 

Heeft u vragen of wilt u een oriënterend gesprek?

 

Mail:info@verbeekenpartners.nl

Bel: 0164-683921

 

 

Laatste nieuws

Tarieven en heffingskortingen inkomstenbelasting

23-09-2021 – De tarieven en heffingskortingen in de inkomstenbelasting veranderen marginaal, met uitzondering van de … Lees verder...

Zoek in nieuws